Clinica Zone Medical ESTET ORL Bucuresti, clinica privata orl, consultatii orl, afectiuni nas, ureche, laringe, investigatii orl medic specialist Bucuresti.

Dr. Turcu MirelaClinica ORL- Zone Medical Estet din Bucuresti este coordonata de Dr. Mirela Turcu , medic specialist otorinolaringologie, membra a societatii nationale de ORL si a societatii nationale de rinologie. Clinica Zone Medical Estet este o clinica privata de ORL si Chirurgie Plastica aflata in sectorul 4 al capitalei intr-un cartier de vile linistit. Clinica ORL este dotata cu o unitate ORL de ultima generatie, audiometru , videofibroscop

MEDVISION si instrumentar performant.Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii.Diagnosticul afectiunilor ORL se face prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.

Metodele moderne de diagnostic utilizate (videoendoscopie,audiometrie ) permit un tratament adecvat al afectiunilor urechii ( otita acuta si otita cronica ),afectiunilor rinosinusale( rinita acuta si cronica , sinuzita acuta ,sinuzita cronica ), afectiunilor faringolaringiene ( faringita acuta si cronica, laringita ) .

Consultatia este primul pas pe care pacienta sau pacientul trebuie sa-l parcurga Programarea pentru consultative la clinica ORL se va face telefonic prin intermediul secretariatului clinicii (Tel : 021.334.00.80 sau 0761640626) .Consultatiile se efectueaza numai la orele stabilite prin programare si dureaza in medie 30-45 minute pentru fiecare pacient. In timpul consultatiei se face o evaluare individuala si se precizeaza modalitatile de tratament. Programul de consultatii este deosebit de flexibil venind astfel in intimpinarea doleantelor tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile cliniciiZone Medical ESTET .

Prin facilitatile locative oferite ( sali de asteptare, cabinete de consultatii moderne,sali de tratamente,cabinet audiometrie,etc) si dotarile medicale , clinica de ORL- Zone Medical Estet este un centru de referinta in domeniul orl-ului si chirurgiei plastice.

Pentru programarea consultatiei ne puteti contactala Tel 0213340080 sau 0761640626

www.clinicaestet.ro
www.chirurgie-estet.ro