Dr. Turcu MirelaClinica ORL – Zone Medical Estet din Bucuresti

Este coordonata de Dr. Mirela Turcu , medic specialist otorinolaringologie, membra a societatii nationale de ORL si a societatii nationale de rinologie. Clinica Zone Medical Estet este o clinica privata de ORL si Chirurgie Plastica aflata in sectorul 4 al capitalei intr-un cartier de vile linistit. Clinica ORL este dotata cu o unitate ORL de ultima generatie, audiometru , videofibroscop MEDVISION si instrumentar performant.

Tratamentele ORL

Se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii. Diagnosticul afectiunilor ORL se face prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.

ORL BucurestiMetodele moderne de diagnostic utilizate (videoendoscopie, audiometrie ) permit un tratament adecvat al afectiunilor urechii ( otita acuta si otita cronica ), afectiunilor rinosinusale ( rinita acuta si cronica , sinuzita acuta , sinuzita cronica ), afectiunilor faringolaringiene ( faringita acuta si cronica, laringita ) .

Consultatia

Este primul pas pe care pacienta sau pacientul trebuie sa-l parcurga.  Programarea pentru consultatie la clinica ORL  Bucuresti se va face telefonic prin intermediul secretariatului clinicii (Tel : 021.334.00.80 sau 0761640626) . Consultatiile ORL se efectueaza numai la orele stabilite prin programare si dureaza in medie 30-45 minute pentru fiecare pacient. Tratamentele sunt individualizate iar evolutia pacientilor este urmarita prin controale programate pana la deplina vindecare.

In timpul consultatiei se face o evaluare individuala si se precizeaza modalitatile de tratament. Programul de consultatii este deosebit de flexibil venind astfel in intampinarea doleantelor tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile clinicii Zone Medical ESTET .

Prin facilitatile  oferite ( sali de asteptare, cabinete de consultatii moderne, sali de tratamente, cabinet audiometrie, etc) si dotarile medicale , Clinica  ORL Bucuresti- Zone Medical Estet este un centru de referinta in domeniul orl-ului si chirurgiei plastice.

Pentru programarea consultatiei ne puteti contacta la Tel 0213340080 sau 0761640626

Dr. Mirela Turcu , medic specialist ORL

Clinica ORL –  Zone Medical Estet

www.clinicaestet.ro
 clinica ORL Bucuresti

 

 

 

Zone Medical Estet – Bucuresti

Clinica ORL si Chirurgie Plastica

Contact 0761640626 , 0213340080