Videoendoscopie ORL

Cabinetul ORL din cadrul Clinicii Zone Medical Estet este dotat cu aparat de videoendoscopie  cu ajutorul caruia se poate realiza examinarea endoscopica nazofaringolaringiana si videoendoscopia otica, atat la copii cat si la adulti. Acest lucru se poate efectua cu sau fara anestezie locala.

Dr.Mirela TurcuExaminarea endoscopica ORL este o metoda de explorare rapida, neinvaziva si nedureroasa ce realizeaza o evaluare mai sigura a patologiei ORL. Permite obtinerea unor imagini clare si marite a zonelor explorate, mai ales a unor zone dificil de examinat la examenul ORL clinic clasic. Sub control videoendoscopic se poate preleva material bioptic pentru examenul anatomopatologic.

In clinica noastra se pot realiza urmatoarele examinari endoscopice:

 

  1. endoscopia nazala ce permite diagnosticarea unor afectiuni nazale cum ar fi rinosinuzita cronica polipoasa, devierea septului nazal, rinita cronica catarala, rinita cronica hipertrofica, rinita cronica atrofica, tumori benigne sau maligne.
  2. endoscopia otica in care se vizualizeaza canalul auditiv extern, secretii, membrana timpanica, polipi, perforatii, modificari de culoare.
  3. endoscopia faringolaringiana care permite vizualizarea orofaringelui, amigdalelor palatine, hipofaringelui cu obserarea mai atenta a valeculelor, epiglotei, sinusurilor piriforme, corzilor vocale. Se pot diagnostica patologii faringolaringiene ca tumori benigne sau maligne, noduli, polipi, chisturi, hemoragii.

 

Clinica ZONE MEDICAL ESTET-Clinica ORL Bucuresti

Dr.Mirela Turcu , medic specialist ORL
TEL:021.334.00.80.
Telefoane : 021 334 00 80 / 0761 640 626
E-mail : info@clinicaestet.ro
Adresa noastra: Str. Cap. Petre Costescu, numarul 7, Sector 4. Bucuresti

facebook

Zone Medical ESTET

Clinica ORL- Zone Medical Estet din Bucuresti este coordonata de Dr. Mirela Turcu , medic specialist otorinolaringologie, membra a societatii nationale de ORL si a societatii nationale de rinologie. Clinica Zone Medical Estet este o clinica privata de ORL si Chirurgie Plastica aflata in sectorul 4 al capitalei intr-un cartier de vile linistit. Clinica ORL este dotata cu o unitate ORL de ultima generatie, audiometru , videofibroscop.

Afla mai mult