26 oct. 2023
Dr. Mirela Turcu

clinica ORL sector 4

Pentru a programa o consultație la Clinica ORL sector 4 Zone Medical Estet urmați acești pași generali:

 1. Contactați clinica

  • Găsiți informații de contact pentru Zone Medical Estet pe situl oficial sau prin intermediul unor motoare de căutare. Adresa web a clinicii și numerele de telefon sunt adesea disponibile online. Este foarte usor de gasit informatii espre clinica.
  • 2. Apelați sau trimiteți un e-mail:

  • Sunați la numărul de telefon al clinicii (0761640626) sau trimiteți un e-mail (info@clinicaestet.ro) pentru a programa o consultație. Puteți găsi aceste informații pe site-ul lor sau prin intermediul rezultatelor căutării pe motoarele de cautare.
  • 3.Furnizați informații necesare:

  • Când sunați sau trimiteți un e-mail, furnizați informații despre motivele pentru care doriți consultația la Clinica ORL sector 4 Bucuresti, disponibilitatea dvs. de timp și orice întrebări sau solicitări speciale. Secretara clinicii va intra in contact cu dvs pentru a va oferi informatii suplimentare si a va facilita realizarea programarii consultatiei.
  • 4. Stabiliți o dată și o oră:

  • După ce contactați clinica și furnizați toate detaliile necesare, stabiliți o dată și o oră pentru consultație. Asigurați-vă că veti confirma această dată și oră pentru a evita neînțelegerile. Secretar clinicc va oferi toate detaliile necesare programarii.
  • 5. Pregătiți-vă pentru consultație la Clinica ORL Bucuresti Sector 4  Zone Medical Estet

  • Asigurați-vă că aveți toate documentele necesare și orice informații medicale relevante.
  • 6. Ajungeți la consultație:

-Asigurați-vă că ajungeți la Clinica ORL Bucuresti la timp pentru consultație. Fiți pregătiți să răspundeți la întrebările medicului cu privire la istoricul medical și simptomele dvs.

Fiți punctual și ajungeți la clinica ORL cu câteva minute înainte de ora programată. Acest lucru vă va oferi suficient timp pentru înregistrare și pregătirea documentelor.

  • 7. Consultația:

  • În timpul consultației, discutați cu medicul despre problemele dvs. de sănătate, simptomele pe care le aveți și orice întrebări sau îngrijorări. Medicul va efectua evaluarea și poate recomanda teste sau tratament, în funcție de diagnosticul său.
  • 8.Urmărirea:

  • Urmăriți recomandările medicului cu privire la orice tratament sau teste suplimentare. Programați orice consultații ulterioare, dacă este necesar.
 1. Tratament și monitorizare in Clinica ORL :

 2. Dacă este necesar, medicul vă va prescrie tratament sau teste suplimentare. Asigurați-vă că urmați recomandările medicului și programați orice consultații ulterioare pentru monitorizare.
 3. Asigurați-vă că verificați și politica de prețuri și modalitățile de plată pentru consultații și serviciile medicale oferite de Clinica ORL Zone Medical Estet înainte de programare. Plata se poate realiza cash sau prin intermediul POS pt cei care utilizeaza un card bancar.

Patologia tratata in clinica se refera la otita acuta si cronica, otita medie acuta, sinuzita acuta si sinuzita cronica, amigdalita acuta si cronica, faringita acuta si cronica, rinita acuta si rinita cronica. Explorarile paraclinice efectuate in clinica noastra sunt audiometrie si explorarea endoscopica ORL. Daca sunt necesare alte investigatii de tipul CT sau RMN, acestea se vor realiza in clinicile partenere de explorari imagistice si functionale.

 1.  

Consultatiile si tratamentele orl sunt efectuate de Dr. Mirela Turcu, medic specialist OR, membra a societatii nationale de otorinolaringologie.

Pentru programarea consultatiei va rugam sa contactati:

Clinica ORL Bucuresti sector 4 Bucuresti

Clinica Chirurgie Estetica Bucuresti

Tel 0761640626, 02133400800

www.orl-bucuresti.ro

www.clinicaestet.ro